Main Page Sitemap

Dagretour ns aanbieding


dagretour ns aanbieding

dag onbeperkt met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis. Kruidvat Dagkaart (Februari 2019, vanaf maandag 04 februari bestelt u én Dal Dagkaart voor 16,50, twee voor 15,50 (per stuk) en drie voor 14,50 (per stuk). Dan is er een andere vergelijkbare actie voor slechts 5 euro extra. Bekijk hieronder de samenvatting en profiteer van deze aanbieding. Het is t/m 28 februari 2019 mogelijk om een goedkope dagretour koffie of thee Italiaanse lekkernij bij Doppio te bestellen voor 19 bij de Spoordeelwinkel.

3 dagen van tevoren te boeken voor de reisperiode van 1 mei t/m Meer over de Meer informatie Blokker Dalvrij dagkaart De Blokker treinkaartjes zijn van 22 april t/m voor 14,50 verkrijgbaar bij een vestiging bij u in de buurt! In het weekend de hele dag in de periode van 24 april t/m Meer over de Blokker actie!

Het mooie van dit treinkaartje is dat je ook in de avondspits mag reizen. Met de NS Dagretour kunt u een bestemming binnen Nederland naar keuze uit kiezen. Rotterdam - Kruisplein, rotterdam - Wytemaweg, sneek - Kleinzand. Je krijgt ook een voucher voor koffie korting apenheul met anwb of thee met Italiaanse lekkernij bij Doppio. Je treinkaartje kun je laden in de NS app of uitprinten. Dagretour 1e klas Hotchoc 24, dagretour 1e klas Hotchoc 24 10 korting. Ontvang onze gratis nieuwsbrief. Hiermee kunt u in de periode van 27 maart t/m een hele dag onbeperkt reizen met treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Op deze website vindt u een helder overzicht van alle.


Sitemap