Main Page Sitemap

Korting oorlogsmuseum overloon


korting oorlogsmuseum overloon

incl. Ongeacht het weer dit is een museum voor alle jaargetijden en ligt bovendien in een bosrijke omgeving. Vincent bracht eind september een bezoek aan het Oorlogsmuseum Overloon. Na het succes van november 2018 opent het museum haar deuren deze keer op drie avonden in februari. . Hoe gedraagt de Duitse bezetter zich en wat betekent dat voor de bevolking? De avonden staan garant voor een bijzondere beleving van een prachtig verhaal in een indrukwekkende omgeving! Het buffet wordt op deze avonden van.00 tot.00 uur geserveerd, inclusief een drankje naar keuze en kan alleen gereserveerd worden in combinatie met een bezoek aan de het evenement Museum in het donker.

Ook is het eten en drinken in het museum goed betaalbaar. Ik zou voorstellen dit op de middelbare school aan te bevelen, nadat ze het onderwerp WO II hebben behandeld.

Fijne dag gehad met mijn vader. Kijk hier voor actuele prijzen. Wel aan de prijs. Openingstijden, data: 8, 9, 10 februari 2019. Entree in combinatie met buffet - Regulier. Het was een strijd zo fel en bloedig, dat de Slag bij Overloon nooit vergeten mag worden. Contact en route, oorlogsmuseum. Over wonen en werken, leren en spelen, gebruiken en tradities. Vooral de oorlogsvoertuigen en de diverse munitiesoorten hadden zijn belangstelling. De beleving van het museum in het donker karcher window vac aanbieding hornbach is een hele andere dan een museumbezoek overdag.


Sitemap