Main Page Sitemap

Bus korting ov chipkaart


bus korting ov chipkaart

een centrumzone en de sterwaarde. Binnen twee weken kun je het product bij een ophaalpunt bij jou in de buurt op je persoonlijke OV-chipkaart laden. Welk abonnement je kunt gebruiken is afhankelijk van het gebied waar je in reist. Bij een sterabonnement met 2 of meer sterren bepaalt de gekozen centrumzone je reisgebied.

Zet het product op je OV-chipkaart en je bent klaar voor je reis! Welkom, oV-chipkaart abonnementen, een OV-chipkaartabonnement kun je op je OV-chipkaart zetten om bijvoorbeeld een vaste korting te krijgen op reizen binnen een regio. Groepsreizen, een dagje Amsterdam met het voetbalteam? Hieronder staat een totaal overzicht van ieder OV-chipkaartabonnement in Nederland, inclusief de kortingsabonnementen. Kopen bij het loket van je vervoerder tegen betaling van 17,50.

Met korting zwemmen bij kempervennen, Ao kortingscode, Korting wellness sittard,

Dit product is interessant voor iedereen die meerdere dagen per week reist over langere afstanden. Er zijn dan verschillende abonnementen of kaarten om voordelig te reizen met de bus, tram en metro: Altijd Korting, wat is het? Meer informatie over Sentire, oV Voordeel, oV Voordeel is een abonnement waarmee reizigers met 20 korting reizen in bus, tram en metro in heel Nederland. Wat kan ik met deze website? Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. . Altijd Korting 1 jaar, altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist.

Bus, metro en tram, Trein (NS Trein (Arriva/ Syntus) en bus (Qliner Arriva). (4 tot en met 11 jaar of 65 jaar of ouder) krijg je 34 korting op het basistarief. Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein.


Sitemap