Main Page Sitemap

Euroscoop aanbieding schiedam


euroscoop aanbieding schiedam

worden er marathons gehouden van actiefilms. In deze gloednieuwe bioscoop in Schiedam zit u op heerlijke stoelen, met extra brede armleuningen. Dit was onze eerste x met ladies night Mamma Mia, was erg leuk. De zalen van Euoscoop zijn uitgerust met de juiste apparatuur, wat digitale cinema, laserprojectie, Dolby Atmos en 3D cinema mogelijk maakt!

Euroscoop aanbieding schiedam
euroscoop aanbieding schiedam

Dit hoeft uiteraard niet veel of groot te zijn. Euroscoop heeft namelijk een aantal leuke arrangementen voor je in gedachte. Zo is er het 'Film Taart' arrangement waar je popcorn, taart, een film een feestelijke verjaardagstafel kunt verwachten. Zelfs 60ers kunnen hier de eerste dinsdag van de maand terecht voor een film met een kopje koffie of thee. In het Euroscoopgebouw is Restaurant De Beren is gevestigd en op korte termijn volgen Happy Italy,. Vanaf Station Schiedam Centrum loopt u binnen 3 minuten naar de ingang. Zoek jij een speciale filmbeleving?

Ns kaartjes aanbieding hema, Beemster sauna aanbieding, Aanbieding flexa strak in de lak 9010, Maxi cosi rodi airprotect aanbieding,


Sitemap