Main Page Sitemap

Korting bankgiro loterij


korting bankgiro loterij

met hun BankGiro Loterij VIP-kaart met voorrang en met 50 korting kaarten bestellen voor de ZomerConcerten. Met hun deelname ondersteunen zij tegelijk Het Concertgebouw Fonds, dat deze bijdrage gebruikt voor onder meer de instandhouding en verdere verduurzaming van het monumentale pand. Theater, een spannende en komische musical met een knipoog naar bekende reality programma's. Met de BankGiro Loterij ZomerConcerten zet de cultuurloterij van Nederland de traditie voort die Robeco in 1989 begon. BankGiroLoterij tot 4,- korting, film Diverse locaties, sluit venster. Van actie tot comedy en van blockbusters tot arthouse: vanuit een comfortabele stoel geniet u optimaal van de nieuwste films met de beste beeld- en geluidskwaliteit! Op dit moment zijn de volgende vier concerten in de verkoop. De BankGiro Loterij is de nieuwe partner van Het Koninklijk Concertgebouw in de zomermaanden juli en augustus. . Deelnemers aan de BankGiro Loterij merken daar beslist iets van.

We hopen dat we je hiermee goed op weg helpen bij het maken van een keuze tussen de verschillende loterij aanbieders. Bij Kinepolis bioscopen krijgt u tot 2,- korting.

De BankGiro Loterij is een loterij zonder winstoogmerk.
De helft van de inleg gaat direct naar goede doelen op gebied van cultuur.
Er zijn 15 trekkingen per jaar en een lot kost 13,75 per trekking.

Actie korting sacha
Kruidvat catrice korting
Kortingsbon party at home food ideas
Attractiepark toverland korting

Daarnaast sluit dit naadloos aan bij onze missie om cultuur te behouden en toegankelijk te maken voor een breed publiek.'. Het zomerprogramma van Het Concertgebouw, in de loop der jaren uitgegroeid tot een ijkpunt voor muziekliefhebbers in juli en augustus, maken we met deze samenwerking ng toegankelijker.'. De loterij kijkt met veel respect naar de 30-jarige samenwerking en treedt graag in de voetsporen van deze gewaardeerde cultuursponsor. Klik op de button hier onder om een onafhankelijke vergelijking te maken zodat je nooit meer voor verrassingen komt te staan. De zomerprogrammering is een mooi initiatief dat wij graag willen voortzetten. Bioscoopketens, bijzondere bioscopen, kortingscode medpets.be thuisbioscoop, vergeet niet uw VIP-kaart mee te nemen! De succesformule van de zomerprogrammering blijft met de BankGiro Loterij intact: twee maanden lang een grote variteit aan laagdrempelige concerten van hoge kwaliteit voor een divers publiek, met een gezamenlijke ambitie die toegankelijkheid nog verder uit te bouwen. Met de VIP-kaart van de BankGiro Loterij gaat u altijd voordelig naar de film met de hele familie.

Tot 50 korting op avondjes uit, bankGiro, loterij, vIP-kaart Korting op film, bankGiro, loterij BankGiro, loterij, kies jij een cheque van 100.000,-? BankGiro, loterij bankgiroloterij ) Twitter

Kortingsbon wolky schoenen
Korting blokker nl
Extra korting emirates
Johnnys burger kortingscode


Sitemap