Main Page Sitemap

Burgers zoo korting abonnement


burgers zoo korting abonnement

waarbij straks alleen jaarkaarten voor het parkeren te koop zijn, of dagkaarten voor het parkeren. Geldig van 1 april tot en met Niet in combinatie met andere kortingsacties. Om mensen tegemoet te komen die een jaarabonnement hebben dat nog maar enkele maanden geldig blijft, is het tot en met mogelijk parkeerbonnen (in pakjes van vijf stuks) te kopen. Wildlands, onbeperkt toegang tot wildlands tijdens reguliere openingstijden. Dagkaarten 0 t/m 3 jaar Gratis, kind disney on ice korting 4 t/m 9 jaar 19,00.p. Bent u in het bezit van een geldig abonnement bij een van de 13 leden van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen, dan ontvangt u onderstaande korting op de entree van een bij de NVD aangesloten dierenparken. De prijs hiervoor bedraagt 13,50.

De mensen die een dagje naar Burgers Zoo komen zijn belangrijk voor het park. Koninklijke Burgers Zoo* 2,00 per persoon, dierenPark Amersfoort 3,00 per persoon, wildlands Adventure Zoo Emmen 2,50 per persoon op de reguliere kassaprijs, tijdens reguliere openingstijden. Het is daarbij mogelijk om de kaart ook te registreren op én extra pas, mits die extra pas is van een partner die op hetzelfde huisadres woont. Korting wordt alleen verstrekt op vertoon van een originele geldige abonnementskaart bij de kassa van het desbetreffende park. Mensen die nog in het bezit zijn van oude parkeermunten calvin klein onderbroek korting kunnen deze én op én omruilen naar parkeerkaarten met barcode, zonder daarbij bij te hoeven betalen.

Vernieuwing is leuk en zeer van belang. Er geldt bij Burgers' Zoo overigens wel een zomer en wintertijd. Korting op geselecteerde activiteiten in wildlands.

Plein kortingsbon
Jumbo kortingscode invullen
Xenos kortingscode september 2019


Sitemap