Main Page Sitemap

Studenten korting trein


studenten korting trein

andere reisproducten, zoals abonnementen en kortingsregelingen. Kruidvat treinkaartjes (juli 2017) Vanaf maandag 17 juli t/m bestelt u bij Kruidvat goedkope treinkaartjes voor 13,99. Geldig t/m in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Heerlijk voor onderweg toch? Het te veel betaalde kan bij het spoorbedrijf worden teruggevraagd. 3, het duurde nog tot 2012 voordat het systeem landelijk was gemplementeerd. Meer over: AH Treinkaartjes NS Dagkaart bij Albert Heijn 14 In oktober 2018 bestelt u weer een NS dagkaart bij Albert Heijn. Per verpakking 4x 100gram: 7,95 euro. Geldig voor enkele reis en retourtickets.

Studenten korting trein
studenten korting trein

Afwijkende tarieven bewerken, door de invoering van de OV-chipkaart zijn enkele afwijkingen in de tariefberekening ontstaan. Te gebruiken in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Voor een hond of fiets kan men ook een wegwerpkaartje kopen. De Seizoensretour is in december 2018 verkrijgbaar voor 36 ( 12 p/s) en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. De Dalurenkaart is geldig in de daluren en het weekend in de periode t/m 30 december 2018. De NS Wintertoer is te gebruiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en op zaterdag en zondag de gehele dag met als uiterste reisdatum Samenreizen is verplicht. De Seizoensretour is in december 2017 verkrijgbaar voor 33 ( 11 p/s) en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Trein Jongerentoer voor 33 T/m 30 augustus 2017 bestelt u de Trein Jongerentoer voor 33, waarmee jongeren van 12 t/m 18 jaar oud 3x onbeperkt kunnen reizen in de zomervakantie van 01 juni t/m 03 september 2017. Verder verkopen de stadsvervoerbedrijven RET, GVB, de HTM wegwerpkaarten. Het betalen voor parkeren is (nog) niet mogelijk met de OV-chipkaart, maar dient apart afgerekend te worden met contant geld of een betaalkaart. Voor onze recent geopende Cubico To Go Espressobar in de Stationshal van Maastricht zijn we op zoek naar Barista's en Assistent Barista's!

Kortingsbon landal vennenbos, Simply color kortingscode, Kortingscode roompot 2019,


Sitemap