Main Page Sitemap

Korting op tweede autoverzekering


korting op tweede autoverzekering

kiezen voor een goedkope autoverzekering die voldoet aan de wettelijke plicht. Als je je auto echter minder vaak gebruikt, is een WA autoverzekering (met eventueel Beperkt Casco verzekering) wellicht een slimmere keuze. Voorbeeld: Schade ontstaan aan je auto doordat je de macht over het stuur kwijtraakt en het voertuig in een sloot terechtkomt. Denk bijvoorbeeld aan een aanrijding met een andere auto, die jij veroorzaakt. Ook andere schade die door plotselinge oorzaken van buitenaf ontstaat vallen onder de dekking van de Volledig Casco (Allrisks) verzekering.

Korting op tweede autoverzekering
korting op tweede autoverzekering

Sunweb kortingscode 2019, Sarenza kortingscode juli 2019, Zwemmen center parcs erperheide korting, Sentimo kortingscode,

Een tweede gezinsauto kan bij Netpolis heel voordelig worden verzekerd. Eventuele schade aan je auto kun je dan namelijk eenvoudiger zelf betalen. Voor het vergelijken van verschillende autoverzekeringen en voor het berekenen van je laagste premie van de autoverzekering geef je dan ook op hoeveel schadevrije jaren je op dat moment hebt. Op basis daarvan wordt bepaald wat de nieuwwaarde en dagwaarde van de auto zijn. WA-autoverzekering, als je een Volledig Casco (All-Risk) verzekering of een Beperkt Cascoverzekering afsluit, sluit je daarbij ook altijd een wettelijk verplichte Aansprakelijkheidsverzekering af, de zogenoemde WA autoverzekering. Bij gedeeltelijk blijvende functionele invaliditeit krijg je een percentage van het vastgestelde bedrag. Wilt u ook schade aan uw eigen auto verzekeren? Gebruik je hem met grote regelmaat en ben je nogal afhankelijk van je auto, kies dan voor een aanvullende autoverzekering: de Beperkt casco of de Volledig Casco.

Autoverzekering met korting totkorting op tweede autoverzekering

Like2cook kortingscode 2019, Vakantiebeurs 2019 kortingscode ns,


Sitemap