Main Page Sitemap

Country christmas fair korting


country christmas fair korting

kerst in fabelachtige sferen! Bezoek ook vergelijkbare evenementen in de buurt van Utrecht Bekijk een overzicht van vergelijkbare evenementen in een omtrek van 25 KM van Utrecht). Groendecoraties, goede doelen, handschoenen, mutsen EN shawls, interieur advies. Stuur een e-mail naar: voor informatie over parkeren tijdens het evenement of overige vragen. Country Christmas Fair is a 6-day event being held from 19-24 November 2019 at the Castle De Haar in Utrecht, Netherlands. Deelname is kosteloos en er zijn leuke prijzen te winnen. This event provides the attendees with Christmas shopping opportunities and showcases love Christmas gifts, exclusive lifestyle items, tasty and beautiful delicacies, and much more. Zo wandel je langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Antiquiteiten, authentieke spiegeltent, bBQ-muziekplein, beleving, brocante EN cadeau artikelen, dames EN herenmode. Country Christmas Fair, dinsdag 20 t/m zondag 25 november 2018. Ook worden de vuurkorven ontstoken, draait de spetterende licht en watershow op volle toeren en zijn de stands tot liefst 22:00 uur geopend om op uw gemak langs te kuieren.

Voor tickets, parkeren en overige vragen verwijzen we je graag door naar de website van de Country Christmas Fair! Als het koude winterzonnetje achter de horizon is verdwenen, lichten de honderdduizenden kerstlichtjes de Country Christmas Fair prachtig op; een waar kunstwerk om te aanschouwen. Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. More Users, want to Exhibit?

country christmas fair korting

Kortingscode weber bbq workshop plus, Oliemeulen kortingscode, Greenwheels kortingslocaties amsterdam,

Sfeer, vIS specialiteiten, warme truien, wijnproeverijen, woondecoraties. Terwijl u nipt aan een welverdiende kop Gluhwein en de kids een portie oud-Hollandse poffertjes weg werken, genieten jullie van het nodige kerstentertainment. Magische watershow in de Kruisvijver, de watershow in de Kruisvijver is een spektakelstuk dat u absoluut niet mag missen tijdens uw bezoek aan de Country Christmas Fair. Lees het sfeerverslag van de Grootste Country Christmas Fair bij Kasteel de Haar nabij Utrecht. Kortom, meer dan genoeg swing om u warm te houden!

Country Christmas, fair 2019 Koop online tickets met korting!
Country, christmas, fair, korting 2018
Country Christmas, fair, utrecht ste editie - Nederland
Country Christmas, fair - Home Facebook


Sitemap