Main Page Sitemap

Ns 40 korting na 9 uur


ns 40 korting na 9 uur

reist u.00 uur met korting. Maakt u al gebruik van het Voordeelurenabonnement? Zo kan je kiezen tussen een Jaartrajectabonnement, een. Volgens Rover hebben veel reizigers het idee dat het voordeelurenabonnement wordt uitgekleed. Dan is het daarna niet meer mogelijk om een Voordeelurenabonnement af te sluiten, of om terug te keren naar uw huidige Voordeelurenabonnement. Wat zijn de daluren bij. Een ander bijkomend voordeel is dat je drie mensen met je mee kunt laten reizen met 40 samenreiskorting. Zegt u het Voordeelurenabonnement op, of stapt korting attractiepark de goudvis u over op een ander abonnement? Het meest gekozen abonnement.

Dal Voordeel : 40 korting met, nS in daluren, voordelig reizen in dal- en spitsuren. Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis. NS abonnement past bij jou? NS Uitgestudeerd aanbod aanvragen Het NS Uitgestudeerd aanbod kan je eenvoudig aanvragen via.nl. Het NS -Jaarabonnement is niet meer verkrijgbaar. Het moment of tijdstip van inchecken is leidend voor de korting tijdens de hele reis. NS voordeelurenkaarten kopen De NS voordeelurenkaarten kan je kopen via.nl of telefonisch via (0,10 p/m).

Kortingsbon iron shirts
Kortingscode doe maar niet
Kortingscode steigerbuisklem

Er komen met name veel klachten dat het lastig wordt om samen te reizen nu de samenreiskorting zo beperkt geldig. Dagelijks vervoeren de Nederlandse Spoorwegen (. NS, kortingskaart Dal Voordeel al terugverdiend. Verlengen, opzeggen en overstappen Bent u al in het bezit van een Voordeelurenabonnement, dan wordt deze jaarlijks automatisch verlengd. NS nog steeds geen goede oplossing aandraagt voor het probleem.

OV-Jaarabonnement Je kunt ook kiezen voor een OV-Jaarabonnement. Het resterende abonnementsgeld wordt daarna teruggestort op uw rekening. Tijdens de feestdagen kan je ook de hele dag reizen. Ook kunt u gebruik maken van deze voordelen: 40, samenreiskorting voor maximaal 3 medereizigers 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. Voordelig reizen in daluren. De voordeeluren zijn vooral maandag t/m vrijdag na 9 uur s ochtends, maar in de maanden juli en augustus de hele dag.


Sitemap