Main Page Sitemap

Studenten ov korting daluren


studenten ov korting daluren

iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een OV-fiets. De daluren zijn: asos kortingscode maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00.00 uur en.30 uur.studenten ov korting daluren

Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting.
In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.
40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren.
Je vrij-reizen periode reis je op saldo met.
Studenten OV en profiteer je van 40 korting op je reis.

Applepiepieces kortingscode, Balr kortingscodes, Hornbach korting december 2019,

Staat je vraag er niet tussen? Je reist met de trein met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer reis je met 34 korting. Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. Je kunt gorilla sport kortingscode een vraag stellen via. Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen! Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. Dit geldt dus alleen in de weekenden. Hou er rekening mee dat je de korting niet direct kunt gebruiken. Geplaatst op: 3 december 2018, met je studentenreisproduct kun je maximaal drie vrienden in de daluren met 40 korting mee laten reizen in de trein. .

Checken ze tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Wellicht dat er volgend jaar iets veranderd in het pakket. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen).

Verspaget kortingsbon, Expedia kortingscode 12,


Sitemap