Main Page Sitemap

Korting watertuin bergen op zoom


korting watertuin bergen op zoom

mag komen. De onderstaande voorwaarden gelden voor de Vroege Vogel: - Reserveren verplicht - Feestdagen uitgezonderd - Alleen op basis van beschikbaarheid - Niet.c.m. Iedereen die jarig is eet gratis bij restaurant Watertuin (én all inclusive arrangement). Dit is allén geldig voor de jarige persoon op de desbetreffende dag zelf én alleen op (vooraf) vertoon van geldig legitimatiebewijs. Ja, voor bedrijven/instellingen is dit mogelijk. Watertuin High tea: - 3 luxe belegde broodjes - verse tomatensoep - 8 soorten sushi - 4 luxe patisserie - 3 soorten thee naar keuze. Wij accepteren geen dinerbonnen of VVV-cheques, maar hebben wél onze eigen cadeaubonnen, informeer bij én van de locaties voor de mogelijkheden. . Serveren legoland korting catalogus 2019 jullie Halal vlees? Het is niet mogelijk om verschillende arrangementen (2 uur en 3 uur) op 1 reservering (tafel) te plaatsen.

Kinderen mogen alleen onder begeleiding in de tuin wandelen in Naaldwijk. Bij het reserveren houden we rekening met de tafelkeuze, echter kunnen we deze niet garanderen. of in combinatie met een gebakje en een drankje voor 4,-.p.

The fork korting, Apenheul kortingskaarten, Korting oorlogsmuseum overloon,

Informeer bij de receptie naar de tarieven en mogelijkheden om bij te boeken. De cadeaukaart van Schiedam en Spijkenisse is niet bruikbaar in Naaldwijk. Hoe werkt de Movie Diner bij Watertuin Bergen op Zoom? U betaalt voor 2 uur all inclusive dineren (eten en drinken) maar 25,- per persoon. Mag de hond mee? 1 Persoon komt later (of vertrekt eerder) dan het gezelschap, betaald die meer/minder? Ik heb een suggestie / tip / klacht Watertuin doet er alles aan om de prijs, kwaliteit en sfeer te bewaken, desondanks zijn alle tips en suggesties, klachten of kritiek punten van gasten zeer welkom!

Arriva korting studenten, Appleparts.nl kortingscode, Kortingscode m&s 2019,


Sitemap