Main Page Sitemap

Korting mediapark


korting mediapark

'm op verdieping -1 in ons pand. Via deze unieke link profiteert u van een pas voor slechts 17,50 en krijgt u direct korting op bijna alle musea in Nederland. Hier kun je kosteloos al het digitale materiaal uit onze collectie bekijken en beluisteren. Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Bereikbaarheid, ons adres is Media Parkboulevard 1, 1217. Volwassenen: 17,00, kinderen 4 t/m 12 jaar, CJP, Studenten (op vertoon van studentenkaart 9,50, kinderen t/m 3 jaar, Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-kaart, Internationale Museumkaart (icom gratis. Dit betekent dat je een bepaald bedrag moet uitgeven aan in aanmerking komende items voordat je de korting kunt krijgen. De garage beschikt over twee oplaadpalen voor elektrische auto's. De Beeld en Geluid experience is grotendeels toegankelijk per rolstoel.korting mediapark

Schrijf je in met de kortingscode, x3F95 3BC4 16E9 25E0 van. Betaal niet te veel voor Beeld en Geluid Experience in Hilversum en profiteer van korting! Klik om de korting voor Beeld en Geluid Experience en voor andere.

Kinderen 4 t/m 12 : Euro 9,00. Je dient je dan wel vooraf aan te melden. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. De code e-mail specifiek is, heb je toegang tot die e-mailaccount nodig. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Beeld en Geluid Experience en andere kortingen mist! Eten en drinken, in ons sfeervolle Grand Café met espressobar kun je tijdens je bezoek even bijkomen met iets lekkers te eten en te drinken!

Met korting naar het Media Jaarcongres, media Parkkorting mediapark


Sitemap