Main Page Sitemap

Ns korting voor 9 uur juli augustus


ns korting voor 9 uur juli augustus

eerst op uw OV-chipkaart laden bij een NS kaartautomaat. Zegt u het Voordeelurenabonnement op, of stapt u over op een ander abonnement? Het Voordeelurenabonnement wordt niet meer verkocht. Het resterende abonnementsgeld wordt daarna teruggestort op uw rekening. Maakt u al gebruik van het Voordeelurenabonnement? Met NS Flex kunt u helaas niet kiezen voor Keuzedagen. Dan kunt u het gewoon blijven gebruiken en verlengen. Hoewel dat wel moet in juli en augustus. Wanneer kan ik reizen met mijn Keuzedagen? Dan reist u met uw Keuzedagen 7 keer per jaar extra voordelig met de trein.ns korting voor 9 uur juli augustus

Samenreiskorting geldt namelijk alleen in de daluren (op. Vraagje puur uit nieuwsgierigheid: Waarom stopt.

Jaarlijks krijgt u van ons per e-mail of brief een bericht over de geldigheid van uw Keuzedagen. Icon, beste antwoord door Thomas NS, 10:35, hallo vdmvanlooveren en welkom op het NS Serviceforum. Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. . Tijdens het weekend de hele dag. Met speciale voucher van de voordeelwinkel staat ook na 9 uur geldig is dit ook voor juli en en augustus of dan ook voor 9 uur geldig. Kijk voor meer informatie over de kenmerken van het Voordeelurenabonnement op /voordeeluren. Dan reist u met 40 korting. . In de maanden juli en augustus de hele dag. Ik zie dat, tochjo. Keuzedagen voor 2e klas reizen kosten 25,50 per contractjaar. Ook kunt u gebruik maken van deze voordelen: 40, samenreiskorting voor maximaal 3 medereizigers 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. De aanbiedingen uit de spoordeelwinkel gelden doorgaans vanaf negen uur door de week.

Moet ik weer een brief naar de NS schrijven? Checkt u in de daluren in en in de spits uit? In uw Mijn NS account kunt u ook zien hoeveel Keuzedagen u over heeft. Dan is het daarna niet meer mogelijk om een Voordeelurenabonnement af te sluiten, of om terug te keren naar uw huidige Voordeelurenabonnement.


Sitemap