Main Page Sitemap

40 korting ns studenten


40 korting ns studenten

en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Daarmee doet de, nS aan klantbinding. Ons aanbod, ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement. Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden.

Flowee kortingscode, verzamelaarsbeurs utrecht korting anwb, ziengs kortingscode november. Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen! Zorg er altijd voor dat je je reisproduct bij DUO beindigt voor de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit.

Meereizen met 40 korting studenten ov 50 plus korting trein40 korting ns studenten

Kortingsbon glowgolf kerkrade
Anwb korting kabouterland
Asphaltgold kortingscode

Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Zou je zo'n kaart zelf aanschaffen dan kost hij 50 euro (2018) en wordt deze jaarlijks automatisch verlengt. Studenten, stop je met studeren, ben je klaar of duurt je studie langer dan gepland? Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander, nS -jaarabonnement (m.u.v. Wacht je langer dan kan DUO je daarvoor een boete opleggen die flink kan oplopen. Dit account is eenvoudig aan te maken via de website. Een paar maanden terug kon je nog gewoon kaartjes kopen met 40 korting als je met iemand meereisde met een studentenreisproduct of als iemand met een studentenreisproduct in het weekend reisde. Mocht je er toch voor kiezen om het studentenreisproduct te combineren met een ander reisproduct, dan komen de extra kosten (die je hebt gemaakt doordat het studentenreisproduct niet werkte in combinatie met een ander reisproduct) niet voor vergoeding in aanmerking. Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom. Icon, beste antwoord door De luchtmacht 25 augustus 2014, 18:32, samenreiskorting kan alleen worden geladen op de OV-chipkaart waarmee degene die meerreist reist. Bent u 60 plusser?


Sitemap