Main Page Sitemap

Korting jesus christ superstar live


korting jesus christ superstar live

Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de ijzersterke teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring. Deze grootse Engelstalige productie is genspireerd op de gelijknamige film uit 1973, waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Eind 2016 komt Neeley daarom voor de laatste keer naar Europa om de rol van Jezus op zich te nemen. Samen met Neeley zetten zij een ijzersterke Rockopera neer. Nu maar liefst 43 jaar later speelt hij hem opnieuw, ditmaal in deze musical geregisseerd door Massimo Piparo. Neeley had hierin de rol van Jezus en speelde de sterren van de hemel. Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Mede door deze samenwerking is de musical Jesus Christ Superstar een enorme hit geworden. Andrew Lloyd Webber, componist Andrew Lloyd Webber werd in 1948 geboren in Londen en studeerde aan de Universiteit van Oxford en het Royal College of Music.

Jesus Christ Superstar - een interpretatie van de iconische film uit 1973 - komt terug en is vanaf april in diverse theaters te zien. Hij begon in 1965 met het schrijven van songteksten en bleek al snel een uitzonderlijk talent. Deze musical is te zien van 14 t/m 17 december in Heineken Music Hall Amsterdam, van 20 december t/m in World Forum Theater Den Haag en van 31 januari t/m 5 februari in RAI Theater Amsterdam. Omdat de musical een enorm succes was werd deze vertaald, naar de inmiddels niet meer weg te denken film uit 1972.

En niet zonder reden; Jesus Christ Superstar is geliefd door de geweldige cast, het ijzersterke live korting samsung s7 orkest, de wervelende dansers, de excellente zangers en de ongevenaarde vertolking van Jezus door Ted Neeley. Ted Neeley werd in 1943 geboren in Texas binnen een zeer gelovig gezin. De geweldige songs als I Dont Know How To Love Him, Superstar en het fenomenale Gethsemane passen als geen ander bij de Paasweek. Evita en samen met wereldberoemd zanger Elton John, schreef hij de muziek van Disneys. Zijn passie voor deze rol levert dan ook ijzersterke recensies op zoals: Neeley meesterlijk. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen. Overal ter wereld zorgt de show voor juichende reacties en uitverkochte zalen.

korting jesus christ superstar live


Sitemap