Main Page Sitemap

Kerstplaza groningen 2019 korting


kerstplaza groningen 2019 korting

and ads. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, kortingscode villa vrolijk alles. Lees meer, beyond the lab t/m Wetenschap is alleen voor wetenschappers - of niet? Na een lange dag wandelen of fietsen overnacht je ontspannen in een van de 93 rookvrije kamers van City Hotel Groningen.

Lees meer Noorderzon 15 aug t/m oorderzon Performing Arts Festival Groningen is de ietwat curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival op het scherpst van de snede met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld. De rondreizende tentoonstelling Beyond the Lab vertelt zeven verhalen over mensen die wetenschappelijk onderzoek openstellen voor iedereen Lees meer Bloemenjaarmarkt Op de laatste vrijdag voor Pasen, wordt de binnenstad van Groningen traditioneel omgetoverd tot de grootste bloemen- en plantenmarkt van Noord-Nederland. Van City Hotel Groningen kun je niet anders dan blij worden. Lees meer Lauwersmeer Marathon 11:00 50 jaar lauwersmeer wordt groots gevierd en én van de  activiteiten van de Provincie Groningen is het organiseren van een marathon rond het Lauwersmeer.

Lees meer Meer evenementen vorige maand Volgende maand. Ook het randprogramma op de grond met.a. Korting 1 Medium Pizza voor 4,99 @Domino's 25 25 korting, kom je een interessante kortingscode tegen? Lees meer 10 km Lauwersmeer Marathon 12:00 50 jaar lauwersmeer wordt groots gevierd en én van de activiteiten gioseppo sandalen korting van de Provincie Groningen is het organiseren van een marathon rond het Lauwersmeer. Toen de mars daar in 1993 voor het laatst werd georganiseerd,. Dit wordt gevierd met een feestelijk muzikaal programma op diverse podia, met internationale, nationale en lokale acts. . Lees meer Groninger Museumnacht 07 sep t/m het succes van de eerdere edities kon het natuurlijk niet uitblijven: de Groninger Museumnacht krijgt een derde editie. Naast de markt is er veel theater, muziek, dans en zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Displays van re-enactors en indrukwekkende tractoren is uniek. Een tentoonstelling met een staartje.

kerstplaza groningen 2019 korting

123radiatorvoordeel.nl kortingsbon
Libelle kortingscode
Zalando lounge kortingscode oktober 2019


Sitemap