Main Page Sitemap

Hoe werkt booking.com kortingscode


hoe werkt booking.com kortingscode

alleen zeer eenvoudig een geschikte accommodatie voor je volgende vakantie kan vinden, daarnaast zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat je al je bestaande boekingen kan beheren en is het mogelijk om je kortingscodes lekker praktisch bij de hand. De m klantenservice is in principe ook in het Nederlands bereikbaar, alleen gaat het meestal net wat vlotter wanneer je er voor kiest om contact op te nemen met de Engelse helpdesk. Bel dan naar het nummer. Als je regelmatig (5 keer per jaar of meer) een boeking doet via m, behoor je tot het Genius programma.

Want waar je ook heen gaat: bij m reserveer je gemakkelijk en goedkoop een hotel.
Bij het invullen van een m kortingscode is het slim om te letten op de eventuele voorwaarden, zodat jij zeker weet dat je van de korting gebruik kunt maken.
Vriendenvoordeel Zonder m kortingscode kun je ook op een andere manier profiteren van korting.

De andere manier is door te klikken op 'bekijk aanbieding waarna je direct naar de webshop wordt doorgestuurd en de korting automatisch wordt toegepast. Kies een accommodatie naar keuze (hotel, hostel, etc). Korting in de m app, je kunt nog meer profiteren via de m app voor je telefoon. Ook krijg je als Genius lid soms mooie extras die helemaal gratis zijn, zoals luchthavenshuttles, welkomstdrankjes en de mogelijkheid schoenen 70 korting om laat uit te checken. Dat is echter niet alles. Wat is een m kortingscode? Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het gehele assortiment.


Sitemap