Main Page Sitemap

Geen korting kpn


geen korting kpn

hebt. MijnKPN, en als je wil kan ik dit ook voor je controleren. Ik begrijp je zeker niet verkeerd en ik ben absoluut heel blij met jou als loyale klant. Voor hetzelfde abonnement de eerste 6 maanden. Dat is eenmalige aanbieding en je zult ooit ook zon aanbieding hebben gekregen. Daarnaast kan je op dit moment als bestaande klant meedoen aan. Ik ben al jarenlang klant van KPN, een aanbieding zou wel leuk zijn.

Dag kpn maar dat boeit jullie toch niet de bestaande klant is niet. Anwb korting musical lion king, Boek nu tickets voor Disney's musical, the, lion King en krijg tot 10,- voordeel op 1e rang. Info over lion king musical sultaten van 8 zoekmachines!

Al jaren verbaas ik mij als trouwe klant van KPN op de moeite die ik moet doen voor korting. Als ik via de app mijn KPN mijn abonnement (KPN instap tvinternet) wil verlengen betaal ik.m., als ik op de website zoek, betaald men.m. Begrijp me niet verkeerd, ik ben enorm tevreden over KPN in het algemeen, maar ik zou ook de waardering willen ontvangen voor mijn loyaliteit. Zo verdubbelen we het tegoed van je mobiel, krijg je maandelijks 5,- korting op je factuur en krijg je een gratis zenderpakket.

Graag had ik gezien dat men dit direct aanbied in de app mijn KPN en ook had ik graag van KPN reactie gehad, ik moet tenslotte nog verlengen. We zetten vol. Natuurlijk snap ik dat je op zoek bent naar een goede deal en dat elke korting mooi is meegenomen. Icon, beste antwoord door Bart_, 16:10, dag Jappie1 en welkom hier op het Forum. Toch weer 60 te besparen, jammer dat mij dit niet direct wordt aangeboden. Het is echter wel zo dat we de kortingsacties iets doen, tegenwoordig.geen korting kpn

Praxis kortingscodes, actiecodes voor, praxis, en natuurlijk couponcodes en alle acties. Op deze pagina vind je het programma van het Klompenfeest 2018. Ontvang 5 10 korting bij Duifhuizen met 5 kortingscodes en acties. Hohokum pS4, PS, vite, PS3) Originele prijs:.


Sitemap