Main Page Sitemap

Drukzo kortingscode augustus 2019


drukzo kortingscode augustus 2019

Studio 100-personages Plop en Samson? Zo geniet je in Plopsaland De Panne van tal van familieattracties, zoals waterattractie De Boomstammetjes, draaiattractie De Koffiekopjes en de achtbaan Anubis The Ride.

Dan kun je bij de ingang een bolderkar huren. Plopsaqua, ben je juist gek op waterpret? Hierboven heb je er al heel wat over kunnen lezen. Plopsaland De Panne opende in het jaar 2000 haar deuren en is sindsdien uitgegroeid tot de perfecte uitvalsbasis voor een fijn dagje plezier met het hele gezin. Neem ook zeker een kijkje bij Apeneiland, hier slingeren de kleine aapjes rond. Welk park je ook kiest, ze staan garant voor veel plezier. Mayaland is geopend tijdens de wintermaanden en tijdens bepaalde weekenden. Dit overdekte speelparadijs in het noorden van Belgi staat garant voor uren plezier. Download voor je bezoekje aan Plopsa de handige app.

Wat te doen op een regenachtige dag? Deze tv-figuren en hun vriendjes staan centraal in de parken, zowel in de attracties, decoratie als in de muziek. Alle waterratten genieten in een van de zes indrukwekkende glijbanen, de wildwaterrivier of het stormbad. Vanaf hier kijk je uit over de watervallen van Coo. Dan ga je gewoon een dagje naar Plopsa Indoor Hasselt! Attractiepret in de Plopsaparken, heb je zin in een dagje familieplezier? Laat je verrassen door spectaculaire shows. Per glijbaan staat aangegeven wat de minimale lengte is om (eventueel begeleid) in de attractie te gaan.

Appleparts.nl kortingscode, C&a kortingscode oktober 2019, Kortingscode bcc,


Sitemap