Main Page Sitemap

Korting 65 ov


korting 65 ov

(0,90 p/m max. GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam. RET: Gratis OV voor 65 in Barendracht, Capelle ad IJssel en Rotterdam.

Senioren korting en voordeel in het Vintage 70' 80' 2 Speaker Korting, transmare LSB 65 31858 OV -chipkaart - Ik ben 65 jaar of ouder of word binnenkort 65 jaar

Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden. Tegen een kleine vergoeding van 13,50 per jaar mag je van deze regeling gebruik maken. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Ouderen die voor gratis OV in aanmerking komen, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente. 9292 reist met je mee. Hierdoor wordt automatisch minder afgeschreven van je saldo bij het uitchecken. Je hoeft hier niets voor te doen. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. Om met korting te reizen heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo?

K rcher Raamreiniger Window Vac 2 Premium
Ford B-Max Kopen Tot 35 korting op uw nieuwe wagen
Met korting naar Phantasialand - Anwb
Wehkamp kortingscode januari 2019

Efteling abonnement 2019 korting bosrijk
Kortingscode adidas online shop
Zwemmen center parcs erperheide korting


Sitemap