Main Page Sitemap

Bus korting ov chipkaart opladen met


bus korting ov chipkaart opladen met

De kaarten werden aangeboden als dagkaart voor het Nederlandse spoorwegnet. Daarnaast kan / kon het saldo aanvullend tot 5, 10, 20 of 50 euro saldo worden opgeladen. De Winter onderzoekt de chipkaart sinds 2007 en heeft zich enkele malen kritisch uitgelaten over de privacygevoeligheid ervan en de vertraging en kostenoverschrijding bij de invoering. 13 Oorzaak is vooral dat de ritprijs met de OV-chipkaart aan de hand van een exacte kilometers wordt berekend in shintori den bosch korting plaats van aan een hemelsbrede zone zoals bij de strippenkaart. Alle registratie- en transactiedata worden doorgegeven aan het centrale verwerkingssysteem (niveau 4). Bij GVB en RET staat de vervoerder bij geen enkele transactie vermeld, de getoonde gegevens maken alleen impliciet duidelijk of het wel of niet de vervoerder betreft van wie de automaat. In gesloten toestand zit er een opening tussen de deurtjes, zodat men bijvoorbeeld niet zijn vingers kan knellen.

bus korting ov chipkaart opladen met

Om met korting te reizen heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig.
Je kunt dan gebruikmaken van leeftijdskorting als je op saldo reist.
Of je kunt gebruikmaken van reisproducten of abonnementen die je korting geven.
Als je een persoonlijke OV-chipkaart met daarop een geldig studentenreisproduct hebt, dan ben je klaar om met het openbaar vervoer te reizen.

Dit is het geval bij keuzedagen. Na dit "aanmaken van een transactie bij controle aan boord" kan achteraf bijvoorbeeld gesignaleerd worden dat een reiziger het inchecken vooraf met eigen apparatuur en software gesimuleerd heeft thuis inchecken zie ook onder). Dit kaartje is niet te koop bij Waterbus. Tegenwoordig zijn er ook andere bedrijven die software voor kaartlezers aanleveren, zoals Kapsch (vroeger Prodata). Het soort en het bedrag, de datum, de tijd en het eventuele voertuignummer zijn bij automaten van alle bedrijven te lezen, maar het vervoerbedrijf en bijvoorbeeld de halte- new york fashion kortingscode 2019 location of stationscode niet (laat staan de halte- of stationsnaam). 48 Rover voegde eraan toe dat de roze kaart dan ook voor kinderen geldig zou moeten zijn.


Sitemap