Main Page Sitemap

Fnv kwikfit korting


fnv kwikfit korting

op het Veilig Zeker bandenmontagepakket en 15 korting op uitlijnen. Mijn Klacht: Ik ben gisteren mijn auto gaan ophalen na een APK beurtbij Kwit-Fit Amstelveen Rekening 749,53. KwikFit is zes dagen per week geopend. Bij KwikFit helpen wij je graag en als FNV-lid ontvang je in 2019 korting op de volgende producten/services: 50 korting op APK 20 korting op een kleine en/of grote onderhoudsbeurt 15 korting op banden van het huismerk Presa of Prestivo 15 korting op bandenmontagepakket Veilig. Voor wie geldt de korting?

Hoe profiteer je van jouw Ledenvoordeel FNV? Bel voor meer informatie en de dichtstbijzijnde vestiging naar (lokaal tarief) of kijk op de website.

Tot 50 korting bij KwikFit, je auto heeft onderhoud nodig om veilig te kunnen rijden. Ik was helaas vergeten mijn FNV leden pas te laten zien voor een leden voordeel. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen.00 -.30 uur en zaterdag van.00 tot.00 uur. Benieuwd naar alle voorwaarden? Hier kun je alle voorwaarden nalezen. Je bent van harte welkom met en zonder afspraak. Ze moeten mij gewoon de korting geven waar ik recht op er vraag ik niet. Kijk op voor meer informatie of maak een afspraak.

Actievoorwaarden, geen verrassingen, altijd in de buurt, klaar terwijl je wacht. In 2018 kunnen de volgende bonden deelnemen aan het Ledenvoordeel FNV: Onder FNV vallen voormalig Abvakabo FNV, FNV Bondgenoten, FNV Bouw, FNV Sport, FNV Jong, Media Cultuur en FNV Zelfstandigen. Ik belde van ochtend met Kwit-Fit om te horen dat ze dat helaas niet meer kunnen toe passen omdat de factuur al gemaakt. Gewenste Oplossing: Ik ben tevreden pas als kwik-fit mij de korting geeft waar ik recht op heb. Als, fNV -lid profiteer je van korting tot 50! Zo houden de, fNV.

Fnv kwikfit korting
fnv kwikfit korting


Sitemap