Main Page Sitemap

Korting met je biebpas


korting met je biebpas

Heb je belangstelling om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Parkeren Onze kinderboerderij heeft een gratis en ruime parkeergelegenheid tegenover de hoofdingang. Elke dag 10:00 - 17:00. Of spreekt het je aan maar wil je eerst eens ervaren wat een dergelijke functie inhoudt? Wij verzorgen er buffetten, lunches en ook barbecue. Ben je met meerderen, dan betalen zij de normale prijs ténzij zij k in het bezit zijn van een biebpas. Een criminele bende, een ontvoering, achtervolgingen, een liquidatie, er gebeurt van alles in die maagdelijke sneeuw.

Kinderboerderij Dondertman Holten, steeds weer iets nieuwskorting met je biebpas

Bij ons valt dus altijd wat te beleven. Indien geen maaltijd wordt gewenst, dan wordt de individuele prijs voor groepen aangehouden. In onze sectie Horeca werken we met een leuk team van enkele vaste personeelsleden, oproepkrachten en vrijwilligers. Op vertoon van je kaart rekenen. Zij zijn wel welkom in de kantine, op de veranda en het terras. Het voormalige parkeerterrein direct naast de kantine is uitsluitend beschikbaar voor medewerkers, mindervaliden en fietsers. Telt uw gezin meer leden? Klik op foto, met het oog op het naderende seizoen zijn we voor onze horeca op zoek naar gezellige, vlotte en actieve vrijwilligers die graag een of meerdere dagdelen of dagen in de week willen komen helpen. We verheugen ons al jaren in diverse vaste gasten, maar ook heel veel anderen veelal met kinderen koop een partytent.nl kortingscode - die onze locatie kiezen voor een paar uurtjes ontspanning of een leuk dagje uit. 15 pers.).00, donateurskaart (geldig tot ).50.

In samenwerking met de bieb bieden wij ook jou de mogelijkheid om gebruik te maken van een aantrekkelijke korting! Taalcafé Middelburg Wil je oefenen met de Nederlandse taal? En wil je nieuwe mensen leren kennen? Dan is het Taalcafé echt iets voor jou!

The sting nieuwsbrief korting
Quapi nieuwsbrief korting
40 procent korting ns
Korting met ov studentenkaart ns


Sitemap