Main Page Sitemap

Duinrell attractiepark openingstijden


duinrell attractiepark openingstijden

en aanbiedingen. Bekijk ook goed de kalender op de website om te voorkomen dat jouw dagje uit samenvalt met een activiteit. Op het terrein van het attractiepark staat ook het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux, Het zwembad bij, duinrell heeft Tikibad. Als het een keertje regent dan is ook een binnenspeeltuin. Duinrell heeft ook een eigen camping en bungalowpark en ligt vlak bij het strand, zodat je hier eigenlijk je hele vakantie kunt doorbrengen. Shows voor kinderen in, duinrell, naast de vele attracties zijn er ook veel leuke shows. Blits en Flits waar je met 60 km per uur naar beneden glijd? Een parkeerpunt kost 9,00 en is te verkrijgen bij de kassa. 7 mrt.30 -.30 Gesloten. 10 mrt.00 -.00.00 -.00.

In de weekenden en vakanties zijn diverse winterattracties tussen.00.00 uur roulerend geopend, toegang is inbegrepen bij je Tikibadbezoek.
Duinrell gebruikt cookies die uw voorkeuren onthouden en het navigeren op de website van.
Bekijk hier ons cookiebeleid.
Duinrell openingstijden, check bij het plannen van een dagje.
Duinrell altijd even de openingstijden op de website.

In het attractiepark, duinrell zijn de meeste attracties geschikt voor kinderen tot een jaar of twaalf. Om uiterlijk 18:00 uur gaan de deuren dicht bij. Woensdag.00 -.00, gesloten, donderdag.00 -.30, gesloten. Duinrell niet snel zullen vergeten. Tussen welke tijden je daadwerkelijk toegang hebt tot het zwemparadijs, is echter afhankelijk van het entreeticket dat je koopt. Gelukkig zijn er ook bootjes met een dak, waarin je droog blijft. Dus kleed je warm aan en op naar. Je kan dus kiezen voor een ticket zonder Tikibad maar ook voor 2 uur, 3 uur of onbeperkt toegang tot het zwemparadijs. 12 mrt.00 -.30 Gesloten. Bloedstollende attracties, ben je geen watje? Met een beetje geluk schijnt het zonnetje en kun je de hele dag lang met het hele gezin genieten van jullie favoriete attracties.


Sitemap