Main Page Sitemap

Lesara kortingscode maart 2019


lesara kortingscode maart 2019

een van de zes indrukwekkende glijbanen, de wildwaterrivier of het stormbad. Hierin maakt Wickie je wegwijs in je favoriete Plopsapark. Tijdens speciale gelegenheden, zoals Sinterklaas en kerst, worden er vaak extra shows ingezet.

Maak dan een ritje in de bobslee, zoek je weg in het labyrint, rijd een rondje op de kartbaan of glijd langs indrukwekkend vulkanisch rotslandschap af in de Dino Splash. De openingstijden verschillen per park. Wat dacht je van een show met Bumba, Samson Gert en Maya, Wickie en Heidi? De kids vermaken zich in de botsautos, de bootjes of de zweefmolen, terwijl de ouders vrolijk toekijken hoe hun kleintjes lol maken. Download voor je bezoekje aan Plopsa de handige app. Dit overdekte speelparadijs in het noorden van Belgi staat garant voor uren plezier. Dit uitgebreide themapark ligt in het West-Vlaamse De Panne, aan de Belgische kust richting de Franse grens.

Kijk hiervoor even op om de openingstijden van het park waar jij naartoe wilt te achterhalen. Mayaland is geopend tijdens de wintermaanden en tijdens bepaalde weekenden. Neem ook zeker een kijkje bij Apeneiland, hier slingeren de kleine aapjes rond. Dan ben je in Plopsaqua aan het juiste adres. Heb je waardevolle spullen bij je? Die laat je (tegen betaling) achter in de lockerruimte, zodat je je over je bagage geen zorgen hoeft te maken. Plan je dagje Plopsa, welke van de Plopsaparken is jouw favoriet? Liever je spullen meenemen? Hierboven heb je er al heel wat over kunnen lezen. Tijdens zonnig weer kun je relaxen in het buitenzwembad. Per glijbaan staat aangegeven wat de minimale lengte is om (eventueel begeleid) in de attractie te gaan. Zo geniet je in Plopsaland De Panne van tal van familieattracties, zoals waterattractie De Boomstammetjes, draaiattractie De Koffiekopjes en de achtbaan Anubis The Ride.


Sitemap