Main Page Sitemap

Ns reizen met korting na 9 uur


ns reizen met korting na 9 uur

12 uur savonds. Icon, beste antwoord door Pe_pe, 15:48, de enige mogelijkheid is helaas om na 9 uur de trein uit te gaan, uit te checken en opnieuw in te checken en dan weer de trein in te stappen. Riddershow Berichten: 4788 Geregistreerd: Woonplaats: Bedburg-Hau (D) Je kunt je boete volgensmij terug vragen, even navragen bij de balie. Als ik een korte reis voor 9 uur maak en dan na 9 uur uit check, mijn ding doe en dan vervolgens even later wil inchecken, dan word ik gedwongen met normaal tarief te reizen, ook al heb ik een kortingskaart. Op OV hoort het te staan, in de tijd dat ik nog OV had stond het er op! Maar gelukkig toen geen boete gekregen. Wis E-jolyfleure Kyara Emy van de Wijde Wormer WillemYntJee Berichten: 6077 Geregistreerd: Woonplaats: Ljouwert Juist omdat je er niets vanaf weet zoek je t toch op!? Anders moeten ze dat kaartje voor 9 uur gewoon niet uitgeven! Doordeweeks mogen ze tijdens de voordeeluren (na de spits; vanaf 9:00) tegen korting reizen. Ik dacht dat zal best, maar ik heb eerder gehoort dat je dan gewoon een boete krijgt, dus ik koop gemoedwillig een kaartje.

Heel simpel, u moet tijdens de reis de trein uitstappen en uit- en weer inchecken.00. Dan reist u verder met korting. Als u daardoor de trein waar u uit kwam gemist hebt, hebt u pech en had u beter later van huis kunnen gaan. Beste Thom, dank voor uw antwoorden. U ziet over het hoofd dat het hier om twee verschillende.

Ns reizen met korting na 9 uur
ns reizen met korting na 9 uur

Kortingscode sushipoint nijmegen, Korting folderexpert, 56 korting, Kortingscode gamesgratisthuis.nl,

Het mag namelijk gewoon niet. Een kortingskaart is iets dat je koopt, OV krijg. Twee tips: - Kijk of je kort na 9 uur een station tegenkomt waar toevallig uitcheckpaaltjes of poortjes op of dichtbij het perron staan, dan kun je misschien dezelfde trein nog halen. Een nietwetende en goedbedoelde actie. Op feestdagen krijg je ook op reizen buiten je vaste traject korting. Wis, e-jolyfleure, kyara, emy van de Wijde Wormer, rebel_Jits Berichten: 4803 Geregistreerd: Woonplaats: robin design kortingscode Belgi Je hebt gewoon korting in de trein als je met iemand meereist die een OV-kaart heeft. Je mag altijd, ongeacht welke dag 3 mensen met korting meenemen op 1 OV jaarkaart! Met een NS Jaartrajectabonnement reis je 12 maanden, maar hoef je maar 10 maanden te betalen. Ook met dit abonnement betaal je voor 10 maanden reizen, terwijl je 12 maanden kunt reizen en kan je gezin een Bijkaart krijgen.ns reizen met korting na 9 uur

Een van ons kan het eerste deel gratis reizen (eigen traject de ander betaalt het volledige traject en kan tijdens de daluren met (eigen) korting reizen.
De daluren zijn op werkdagen van.00 -.30 uur, van.00 -.00 uur en van.30 -.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de gehele dag.
Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis.


Sitemap