Main Page Sitemap

Jumbo dagje weg korting


jumbo dagje weg korting

ticket mag je maximaal 15 euro aan kortingsmunten inleveren. Bij elke 10 euro boodschappen krijg je een dagje uit actie zegel die je vervolgens opplakt op een kaart, na vijf zegels, is de kaart vol en kan de kaart inwisselt worden in de C1000 Jumbo winkels voor een voucher. Op de munten vind je een QR-code die je kunt scannen, waarna ze opgeslagen worden in je account. Want naast pretparken, dierentuinen en musea zijn er nu ook speelparadijzen en saunas toegevoegd. En het mooie is: dit jaar kun je kiezen uit wel 60 Dagjes Uit! Vanaf 16 maart spaar je bij.jumbo dagje weg korting

T/m kun je sparen voor korting op diverse uitjes in en rondom Nederland. Jumbo geniet je van korting op de leukste, dagjes, uit in en rondom Nederland. Zo kon je tussen 14 maart en munten sparen.w.v. 2,50 euro, die je kunt stapelen tot een korting van 25 euro per kaartje. Op de website van Jumbo kan je vervolgens tickets bestellen voor je favoriete uitje.

Huttenheugte korting
Parket onderhoud service kortingscode
Violet hamden kortingscode

Er is keuze uit meer dan zestig dagjes weg. Jumbo / C1000 dagje uit actie is weer vol op bezig. Door in te loggen met je account kan je direct deze ook verzilveren en je keuze voor het dagje weg bevestigen. Met de, jumbo, dagjes Uit app kan je direct je kortingsmunten verzilveren. Downloaden, de Dagjes Uit app van, jumbo kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Jumbo voor de hoogste korting op de leukste Dagjes Uit. Deze kortingsmunten kan je gebruiken voor korting op een dagje uit bijvoorbeeld naar een musea, wellness, dierentuin of een attractiepark. De app heet Dagjes Uit en geeft je de mogelijkheid om met korting naar de dierentuin te gaan, een attractiepark te bezoeken of iets anders leuks te doen. Supermarktketen, jumbo laat je tot en met paren voor korting op een dagje weg. Je kunt er ook voor kiezen om handmatig je kortingscode in te voeren.

jumbo dagje weg korting

Bol.com app 5 euro korting
Kortingscode puma shop
Kortingscode volleybalshop.nl


Sitemap