Main Page Sitemap

Kortingscode bobo verhuur


kortingscode bobo verhuur

op vertoon van het abonnement. Als abonnee krijg je vier parkeerbeurten ter waarde van maar liefst 20,00 gratis bij een gezins- of grootouder abonnement (2 gratis parkeerbeurten bij een individueel abonnement). Snoepwinkel speeltuin: 15 korting bij aankoop van een ijsraket op vertoon van het abonnement. Parking: Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen. Mini Autos: 5 jetons kopen en 6 de jeton gratis op vertoon van het abonnement. Snoepwinkel museum: 0,50 korting bij aankoop van een zak "blokspek" van 250 gram op vertoon van het abonnement. Rondrit paard en kar: Eenmalig 1,00 korting op rondrit met huifkar door het Openluchtmuseum. Het eerste half uur parkeer je gratis, je kan gewoon in- en uitrijden, er is geen validatie vereist aan een betaalautomaat. De Superette Bokrijk: Tweede brood aan halve prijs in broodatelier De Superette Bokrijk. Sint-Gummarus en In den Dolphijn: Bij een bezoek aan het Sint-Gummarus en In den Dolphijn krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig bij soep of salades). 10 korting: Op bepaalde aankopen in de museumshop van Bokrijk ontvang je rechtstreeks 10 korting aan de kassa.

Dagkaart voor vakantieparken losse trainingen 1 fitness Dichtbij de Huttenheugte 1 Heb je zin om tijdens jouw vakantie even lekker te sporten? De populaire musical The Lion King keert definitief terug naar Nederland. De cadeaubon die anders. Ontvang nu 100 korting bij Preston Palace via.

Bistro Koetshuis: 1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement. Gratis digitale Bokrijknieuwsbrief: Om je op de hoogte te houden van alle evenementen en andere voordelen krijg je een digitale nieuwsbrief. Zo mis je zeker niets in Bokrijk. Praxis.NL Flexa Powerdek Wit, RAL 9001 of 9010. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot het Spoorwegmuseum. September 26, 1917 Image. Er staan honderden reisleiders en locals die je van alles kunt vragen om te weten te komen of iets een ideale vakantiebestemming voor jou. Bekijk nu alle geldige kortingen voor. But you wouldn t want. Tank slimmer en profiteer mee van 1 tot en met! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste m kortingscodes en aanbiedingen!


Sitemap