Main Page Sitemap

Korting devarana sauna


korting devarana sauna

's-Hertogenbosch, nederland. De horecagelegenheden zijn geopend al naar gelang van de drukte in het resort maar er 40 procent korting ns is altijd een restaurant open voor een heerlijk diner of lunch. Naast de Hamam behandeling kun je bij Sauna Devarana ook het Rasul Ritueel boeken.

Sauna Devarana Aanbieding Korting januari 2019 100korting devarana sauna

Geniet van de Gratis Acties! Sauna Devarana Den Bosch aanbieding te s-Hertogenbosch, de hoogste sauna korting bij. Heerlijk genieten van een wellness arrangement. Sauna s in de buurt van Sauna Devarana waar je wel met korting naartoe kunt zijn.a.: Wellness Centre De Thermen in Rosmalen (11 km) en SpaPuur.

Devarana betekent tuin in de hemel en dit is ook het gevoel dat ze je als bezoeker willen geven. In de filmsauna geniet je van de warmte en tegelijkertijd kijk je een film die in de sauna vertoont wordt. Er is alle mogelijkheid tot het genieten van een hapje en drankje en zelfs films zijn hier te kijken. Deze massage heeft als doel het herstellen van de balans tussen lichaam en geest. Zelfs voor het laten verwijderen van een tattoo en definitieve ontharing ben je bij Deverana aan het juiste adres. Sauna Devarana heeft ook alle faciliteiten die je bij een luxe sauna complex verwacht. Dan kies je voor de special rustruimte die Erker heet. Wie alleen lekker wil baden in verschillende zwem-, bubbel- en buitenbaden heeft hier alle gelegenheid voor. Horecagelegenheden, in het Sauna en Beauty Resort zijn meerdere horecagelegenheden voor een hapje of een drankje. Alle kortingen per sauna op een rij.

Gaiazoo kortingskaarten
Korting intratuin ter aar


Sitemap