Main Page Sitemap

Korting fosfaatrechten grondgebonden


korting fosfaatrechten grondgebonden

maken met de generieke korting. Harm Wiegersma, melkveehouder en voorzitter van de NMV: Het is positief dat er duidelijkheid is, al hadden we gehoopt dat de generieke korting van 8,3 kortingscode fotokeuze.nl lager zou uitvallen. Maar dat getal van 8,3 blijft ook een aanname. Het is veel te mager, volstrekt ontoereikend en we zijn zeer verbolgen. Het treft ons dus niet. Plaatsingsruimte is 2800 kilo: er is sprake van een fosfaatoverschot van 200 kilo fosfaat. Dit percentage is vastgesteld op advies van het CDM en de commissie voor knelgevallen. Advanced embedding details, examples, and help!

korting fosfaatrechten grondgebonden

Samsung galaxy s4 korting, Tunfun kaartjes met korting, Fietsenwinkel kortingscode invullen, Welkoop 2e pinksterdag korting,

Het bedrijf krijgt fosfaatrechten van 2800 kilo fosfaat toegekend. Bedrijven met een relatief klein overschot koeien in relatie tot eigen grond zijn dit gedeeltelijk. Als straks blijkt dat het percentage omlaag kan, zullen we er bovenop zitten. De staatssecretaris heeft geen veiligheidsmarge ingebouwd in het kortingspercentage. De generieke korting van 240 kilo zal volledig worden toegepast en het bedrijf krijgt fosfaatrechten van 2760 kilo toegekend. Geen veiligheidsmarge, van Dam neemt het advies van de knelgevallencommissie over. Een grondgebonden bedrijf binnen dit wetsvoorstel is een bedrijf met voldoende plaatsingsruimte voor de productie van melkveefosfaat.

Converse kortingen, Athenaeum boekhandel kortingscodekorting fosfaatrechten grondgebonden


Sitemap