Main Page Sitemap

Korting winterfair


korting winterfair

die te vinden zijn in het hoofdgebouw met haar oude gevels, waarin compleet ingerichte kamers schuilgaan met de leukste producten en ideen voor in je eigen huis. Van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in Den Bosch! We hopen op een talrijke opkomst! Als je gebruikmaakt van een gps, geef dan dit adres in: Plattestraat, Mechelen. Van huis- en tuinspullen tot mode en beauty: dankzij de Libelle, winterfair stap je zelfverzekerd met een volle rugzak aan creatieve ideen, leuke pakjes en culinaire verwennerijen de feestdagen tegemoet.korting winterfair

Terug in de tijd. Op 29, 30 november 1 én op 5,6,7 en 8 december 2018 is de Beeldentuin in Garderen, waar ook ieder jaar t Veluws Zandsculpturenfestijn plaatsvindt, omgetoverd tot een prachtig en sprookjesachtig decor waarin je terug gaat naar het Engeland van 1850.

Nmbs korting studenten, Korting yelloh village 2019, Kortingscode shoerama,

Zo geraak je er: Met de auto : Kom je vanuit Antwerpen via de E19? Kom je vanuit Brussel via de E19? Programma, ook dit jaar zullen er dagelijks weer drie spetterende modeshows zijn! Als dat geen fijne verrassing is? Neem een Glühwein, een erwtensoep of een kopje chocolademelk met een oliebol met poedersuiker en het ultieme wintergevoel is compleet Ook op het overdekte en sfeervolle winterterras ben je natuurlijk van harte welkom voor een winterse versnapering! Heerlijk wintershoppen en inspiratie op doen voor de feestdagen bij onze specialisten, smaakmakers en trendsetters in de lanen van Het Loo! Marjan van den Berg, Anita Witzier, Sanne Kloosterboer en vele anderen zullen al jouw vragen beantwoorden. Met het openbaar vervoer : Vanaf het station Mechelen Nekkerpoel ben je op 10 minuten wandelafstand van de Nekkerhal. Van woensdag 21 november tot en met zondag 25 november kun je gezellig kuieren langs meer dan 200 winkeltjes, deelnemen aan gratis workshops, inspiratie opdoen in het kooktheater en genieten van tal van optredens in het animatietheater. 21, 22, 23, 24 en 25 november 2018 van 10 tot 18 uur. Meer dan zeventig gezellig verlichte tenten, kraampjes en stands met inspirerende producten vind je zowel binnen als buiten. Allemaal hebben ze een eigen thema.


Sitemap