Main Page Sitemap

Huttenheugte zwemmen prijs


huttenheugte zwemmen prijs

zonder begeleiding van een volwassene (18) zich in het zwembad bevinden. Reserveren voor onze Aqua Mundo is noodzakelijk. Voor de kleine bezoekers is er een kinder-doe-bad met allerlei verrassende elementen. En het is ook nog eens erg leuk, omdat alle oefeningen op cadeau.nl kortingsbon de maat van de muziek uitgevoerd worden. Het is altijd mogelijk om in de snackbar apart wat te bestellen. Ontdek de weerstand van het water middels leuke oefeningen. Klik hier voor de openingstijden van de Aqua Mundo. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven.

Tevens kortingscode vj style is er een sauna aanwezig met turksstoombad en zijn er meerdere turbobruiners. Groepstarief vanaf 20 personen: 13,50 volwassenen (vanaf 13 jaar) en 8,50 voor kinderen (3 t/m 12 jaar). Aqua Mundo avondkaart vanaf.00 uur. Het is een intensieve training voor je buik, billen en benen. Kinderfeestje zwemmen, eerst lekker zwemmen in de subtropische Aqua Mundo en tijdens het zwemmen lekker snacken bij Grabber Joe's (friet, snack, saus, fris en een ijsje)! Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan.

Een dagje uit in Center Parcs De Huttenheugte Dagje Center Parcs Aqua Mundo Dagje Center Parcs Aqua Mundo de Huttenheugte en kaartjes met korting


Sitemap