Main Page Sitemap

Kortingscode little italy


kortingscode little italy

een Martini. Op 2,3 en 4 februari 2018 organiseert magazine De Smaak van Itali voor de derde maal Little Italy Taste Travel. Voor meer informatie kunt je een kijkje nemen op de website van het evenement Little Italy.

De locatie is op loopafstand van de Amsterdamse binnenstad en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Genoeg tips voor een heerlijk dagje uit. Een toegangsticket kost aan de kassa. Fijne hapjes van Restaurant Lucca Mozzarellabar. Actuele kortingscode Delitaly November regelmatig, Gebruik een Delitaly promotiecode 2018 voor meer voordeel : werkende Delitaly coupons / Exclusieve. Het eerste weekend van februari is het zover: Dan vindt op het Westergasterrein in Amsterdam de derde editie plaats van het Itali event Little Italy. . Little Italy is dit jaar flink uitgebreid, met zelfs een extra ruimte in De Machinehal. Het stikt hier van de leuke winkels en vergeet vooral ook niet even bij de enorme winkel van Dille Kamille op de Nieuwendijk te gaan en natuurlijk de net geopende Søstrene Grene.

Nagel decoratie kortingscode, Fietstas expert kortingscode, Badkamermarkt kortingscode,

Hier bestel je kaartjes voor zondag 3 februari. Hier bestel je kaartjes voor vrijdag 1 februari. Wonder-Blue's profile card during the intro states that he is ranked "A". Extra voordeel voor abonnees, ben je abonnee van De Smaak van Itali? Krijg 3,50 korting op tickets voor Little Italy Event met de code italyevent19. Het Itali-evenement is in de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam. Wil je deze kerstfair ook bezoeken? Once struck, it's possible for hoe bereken ik korting in procenten it to gain a lightning-elemental attack. Bestel je kaarten via deze link en ontvang.v.v. Op 1, 2 en 3 februari 2019 vindt ons Itali-event weer plaats in de Amsterdamse Westergasfabriek.


Sitemap