Main Page Sitemap

Holland zingt hazes 2019 actie


holland zingt hazes 2019 actie

zingt, hazes terug op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart. Het grootste meezingfeest van Nederland komt ook in 2019 terug en wel op 22 en! Dré voegt toe: Het is elk jaar weer én groot feest zowel voor als achter de schermen. Wil jij niet in spanning afwachten en zéker zijn van je kaarten? De vraag naar tickets voor, holland, zingt, hazes blijft dan ook overweldigend en het enthousiasme wordt steeds groter.

Holland zingt hazes 2019 actie
holland zingt hazes 2019 actie

Hazes houdt, staat buiten kijf. De populariteit van volksheld André. Dat maakte de producent van de concerten donderdag bekend. Hazes, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Jeroen van der Boom en Samantha Steenwijk zijn er ook in 2019 weer bij!

Holland zingt, hazes vindt volgend jaar plaats op 20 en 21 april. Natuurlijk, wil je dat! In 2019 komt het echte, hazes gevoel letterlijk dichterbij dan ooit. Exact 15 jaar na zijn overlijden is zijn muziek nog steeds onsterfelijk. Bestel hier je kaarten! Wij bieden jou en je vrienden de kans om de earlybird tickets nu al met een rangupgrade te kopen. Dit betekent dat je rondom het podium staat en de artiesten bijna aan kunt raken. En zijn zus Roxeanne ook weer op het podium. Want tijdens deze zevende editie zullen Nederlands grootste artiesten voor het eerst in een in-the-round setting alle grote. Kortom, Holland, zingt, hazes staat inmiddels als nieuwe traditie garant voor een avond vol feest. Hazes en zijn repertoire, zijn hits onder begeleiding van de liveband van Eric van Tijn kortingsbon lundi ten gehore brengen.

Jarige job actie van der valk hoorn
Ah ns actie 2019
Multimate actie korting


Sitemap