Main Page Sitemap

Legoworld korting intertoys


legoworld korting intertoys

staat. Community Updates, sinterklaas 2019 korting toverland eindhovens dagblad promotiecodes, lEGO Sinterklaas 2019 promotiecodes, lEGO promotiecodes. Er is namelijk een Intertoys winkel op lego World aanwezig. Let op: enkel lego Clubleden die al lid waren, en dus het september Club Magazine hebben ontvangen (of een e-mail met hun lidmaatschapnummer) kunnen gebruik maken van deze korting. Je lidmaatschapnummer vind je op de achterkant van je Club Magazine.

Lego World: het leukste uitje van de herfstvakantie!legoworld korting intertoys

Zo kun je laten zien hoe goed je lego-bouwkunsten zijn (kids mogen helpen) en die grappige lego-films in een speciale bioscoop zien (leuk voor het hele gezin). Het is bijna zover!

Kaartjes zijn verkrijgbaar via de site van lego World of aan de kassa. Door de grote oppervlakte, de vele activiteiten en de waanzinnige hoeveelheid lego zal iedereen onder de indruk zijn en straks alweer aftellen naar het evenement van volgend jaar! Geef daarvoor je lidmaatschapnummer in op de speciale bestelpagina, via deze link. Wij zijn benieuwd: Ga jij ook naar lego World? Van 18 tot en met 24 oktober staat de Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van lego. Ook dit jaar is het grootste lego evenement ter wereld te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht.


Sitemap