Main Page Sitemap

Arriva korting studenten


arriva korting studenten

per jaar extra voordelig met de trein. Net nu je niet meer zonder kunt eerste hulp bij een kapotte of verloren OV-chipkaart. Vraag altijd eerst een vervangende kaart aan en reis binnen een uur verder met het. In dit exemplaar lees je wat je over het studentenreisproduct moet weten. Net voor het inchecken, ontdek je dat je OV-chipkaart verlopen, verloren, gestolen of defect. Hierbij moet je ook persoonsgegevens invullen.

Selecteer je regio en leeftijdscategorie om te zien uit welke abonnementen je kunt kiezen. De Keuzedagen zijn een product van NS, maar kun je ook via de Arriva Kaartautomaten op je OV-chipkaart laden. Reizen met 40 korting in de daluren.arriva korting studenten

Kortingsmogelijkheden voor jongeren bij, arriva.
Arriva rijdt in meerdere gebieden in Nederland.
Er is een aantal producten die.
De OV prijswijzer van 9292 laat simpel en snel zien welk abonnement voor jou het voordeligste.

Bodyguard korting anwb, Kortingscode cosmic cowboys, Rederij doeksen korting, Le chic 70 korting,

In de trein, bus, tram en metro. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Bekijk abonnementen in onze webshop,. Vrij reizen in de spits en in de daluren voor een vast bedrag. Met drie vrienden je nieuwe studentenstad verkennen? Jouw studentenreisproduct geeft samenreiskorting. Bestelformulier abonnementen Abonnementsvoorwaarden Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden. Arriva scholierenabonnementen, voor wie, scholieren in de leeftijd 12 t/m 18 jaar.


Sitemap