Main Page Sitemap

Mantel nieuwsbrief korting


mantel nieuwsbrief korting

de optie om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, vink simpelweg het vakje aan. Uit de facebookpost: Verlopen, elk uur superaanbiedingen op fietsen, fietskleding, fietsonderdelen. Over onze winkel, pick Ride: je fiets vandaag nog mee. Heb ze verzocht om me de retourkosten naar Duitsland(toch 9 euro) te dat ik een shirt niet mooi vond. Wanneer je een fiets ziet die meer kost dan de WKR of het Fietsplan van je werkgever toestaat, dan betaal je zelf de meerprijs. In de praktijk betekent dit dat als je bijvoorbeeld een fiets van 749 euro koopt, je 112,35 euro aan extra kosten betaald.

Nieuwsbrief E-mail m Belgimantel nieuwsbrief kortingmantel nieuwsbrief korting

Het knwu Ledenvoordeel (10 extra korting, na invullen van je persoonlijke kortingscode ) liep tot en met 31 december 2018. Op deze pagina vind je dus helaas. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Wil je hem niet meer ontvangen?

Multimate actie korting, Korting met seizoenkaart ajax, Bikester 15 korting,

Deze korting kun je krijgen als lid van de knwu, door de specifieke code in de mail van kun je nog eens 10 extra korting krijgen op alles. Je fiets wordt geleverd zodra de vergoeding (én de eventuele meerprijs) aan ons betaald. Meld je hier nu direct aan op de nieuwsbrief. Gebruik Mantel kortingscode welkom5EUR en ontvang -5 korting op je bestelling bij Mantel. Dat is toch mooi meegenomen en prima service. Wel komen er extra kosten bij kijken wanneer je werkgever het beheer van de administratie aan een bemiddelaar overlaat, zoals het NFP, Fiscfree of BFN. Je zoekt een fiets uit en betaalt de factuur. Het fietsplan / WKR regeling loopt via een tussenpersoon ( NFP, Fiscfree of BFN). Productverpakkingen / OEM, acties libris nl korting kortingen, nieuwsbrief.


Sitemap