Main Page Sitemap

Korting t mobile thuis


korting t mobile thuis

met toestel mogelijk. Neem een internetbundel tot 2 GB en stel hierbij zelf je belbundel samen. Naast het energielabel zijn er nog andere keurmerken voor energie. Waar u ook woont, wat u ook verbruikt. Lijkt het je een goed idee om een sim only-abonnement af te sluiten, maar ben je bang dat je smartphone het toch eerder opgeeft of je er sneller op uitgekeken bent? Je kunt er ook voor kiezen om te betalen per minuut, sms. Aanmelden voor T-Mobile Klantvoordeel kan nadat je het abonnement hebt besteld via My T-Mobile (je persoonlijke account).

Dat betekent onbeperkt internetten, bellen én smsen voor een vaste lage prijs. Je sim only-abonnement wordt dan per direct beindigd. Met een Travel Surf-abonnement kan je mobiel internetten in het buitenland voor een vaste prijs. Bij Basis Sim geniet je van extra lage prijzen en kun je je bundel alleen omhoog bijstellen. De Travel Surf-abonnementen zijn tijdelijk geldig en werken alleen in het buitenland. Eén minuut korter douchen, de verwarming een graadje lager en op 30 graden wassen. Zo voorkom je onverwachte kosten.

In de T-Mobile winkel word je verwezen naar Tele2, want daar is geen informatie beschikbaar over Tele2 klanten en Tele2 abonnementen. Op het label leest u hoeveel energie het apparaat gemiddeld per jaar verbruikt. T-Mobile in het buitenland, als je kiest voor een sim only van T-Mobile kun je in landen uit de Europese Unie ook gebruik maken van je data en minuten. Razendsnel 4G-internet, t-Mobile is voor de derde keer op rij getest als het beste netwerk in Nederland door P3 communications, een toonaangevende testautoriteit. Tip 4: Bespaar op verwarmen, heeft u nog een oude cv-ketel? Ze berekenen de gemiddelde prijs en daarop krijgt u bij ons 10 korting. Lees meer over thuis energie besparen. De HD zender Insight TV is namelijk de hele maand februari gratis te bekijken bij T-Mobile Thuis.


Sitemap