Main Page Sitemap

Arriva korting juli augustus


arriva korting juli augustus

15,50 en zijn. Boven op het basistarief komt een kilometertarief. In de praktijk kan dit anders uitpakken. Deze hema treinkaartjes zijn vanaf t/m te koop in alle hema winkels behalve in de hema winkeltjes op het station. Voor 1 volwassene en 2 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar, reist u voor 17,50 euro onbeperkt kris kras door heel Nederland. Deze gezinstreinkaartje geldt voor 2 volwassenen en 2 kinderen en dat voor maar 30,-! Dus check altijd de reisplanner om te zien hoe laat de laatste trein rijdt. Bij een omweg, rondreis of terugreis moet men uit- en weer inchecken op het moment dat aan de logische route niet meer voldaan wordt.arriva korting juli augustus

Zij is een dochteronderneming van Arriva plc die voor 100 eigendom is van Deutsche Bahn. NS Groepsticket (Enkele reis en Retour) Wilt u met groepskorting in de trein? Voor groepen vanaf 4 personen is de NS Groepsretour bedacht.

Speelgoed korting blokker, Wanneer 25 korting nelson,

Looptijd aanbieding: 12 augustus 2013 t/m 25 augustus 2013 Prijs: 15,50 Geldigheid NS kaart: t/m tal personen: 1 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: In alle binnenlandse treinen Opmerking: Tevens is deze Blokker NS dagkaart te gebruiken in alle metros, bussen en trams van RET. Voor en achter in de bus zijn lezers genstalleerd. De OV dagkaart van kruidvat is geldig in alle treinen, bussen, trams en metros. In de buurtbussen van Zuidwest-Fryslân werd de OV-chipkaart in 2013 ingevoerd. De opbrengsten van de abonnementen kunnen dan naar rato van gebruik verdeeld worden. Per reistransactie zijn opgeslagen het tijdstip van de transactie, het soort transactie (check-in, check-uit, controle het bedrag van de transactie, de halte- of stationcode, en het vervoerbedrijf. Met de kaart kunnen ook de toegangspoortjes van een vervoerder geopend worden. Afhankelijk van het abonnement dat op de OV-chipkaart staat kan dit een kaartje met korting of vrij reizen voor het Nederlandse traject zijn. Oldenzaal - korting op nieuwe iphone zetten lukt niet Hengelo - Zutphen (Syntus) Treinseries,160 0,164 0,179 0,181 0,190 0,196 0,199 / 0,202 19 0,206 0,218 Vechtdallijnen (Arriva) MerwedeLingelijn (Qbuzz) Treindiensten werden tot en met 8 december 2018 uitgevoerd door Arriva onder de treinserienummers serie 36700 en serie 36800.

Wehkamp korting banken, Wnf ranger korting beekse bergen, Legoworld korting intertoys, Engeltjes en draken kortingsbon,


Sitemap