Main Page Sitemap

Efteling abonnement 2019 korting bosrijk


efteling abonnement 2019 korting bosrijk

twee keer overnacht in het Bosrijk. Dit is echt heel erg leuk om te doen en super gezellig. In 2016 en in 2017 hebben wij een gezellige paar dagen gehad. Abonnement parkeren, dit is een persoonsgebonden abonnement voor volwassen abonnementhouders. Neem bij je eerste bezoek je legitimatie mee en toon deze aan de Gastenservice. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar. Ook is er een zwembad aanwezig. En je krijgt maar liefst 25 korting op je overnachting als je in het bezit bent van een abonnement.

Efteling abonnement 2019 korting bosrijk
efteling abonnement 2019 korting bosrijk

Veteranen korting duinrell
Kortingscode the racing store hk
Kortingscode modern nlp
Met korting naar elysium

Als de benen aangeven dat ze moe zijn en de maag klaagt, volg dan je neus naar én van de vele eetgelegenheden en restaurants die de Efteling rijk. Bij het bezoek hoef je er zelf als abonnementhouder niet bij te zijn. . Goed om te weten, sommige winkels kunnen op bepaalde dagen gesloten zijn. Wij zelf hebben al twee keer oud en nieuw gevierd in de Efteling. Goedkoper naar evenementen in de Efteling: Je kunt bijvoorbeeld, zoals wij hebben gedaan, oud en nieuw in de Efteling vieren. Goed om te weten: Per abonnementhouder kun je tot en met 31 december 2019 bij alle reguliere kassas van de Entree en de Gastenservice eenmalig maximaal 2 tickets voor 21,00 per ticket kopen. Heb je al een abonnement?

Dit betreft een doorlopend abonnement via automatische incasso met een looptijd van minimaal 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar. Je dient deze twee tickets in én keer aan te schaffen. Je kan ze uiteraard wel op verschillende dagen gebruiken om het park te bezoeken.


Sitemap