Main Page Sitemap

Gemiddelde korting bij aankoop nieuwe auto


gemiddelde korting bij aankoop nieuwe auto

dat je teveel voor je auto gaat betalen. Vanzelfsprekend zal de werkelijke inruilwaarde van een auto dan ook lager liggen dan de verkoopwaarde van je auto. Maar ook de uitvoering en de staat van onderhoud spelen een rol. Realiseer je dan ook goed, dat je met een duurdere maar goed onderhouden auto uiteindelijk altijd goedkoper uit bent. De eigenlijke waarde van een tweedehands auto wordt voornamelijk bepaald door het bouwjaar en kilometerstand. Dus stel je voor dat je op zoek bent naar: een tweedehands Volkswagen Golf met een.2 liter benzinemotor van 5 jaar oud, dan kun je er via al vlug achterkomen dat de prijzen variren tussen.000 en.000 Euro. De winstmarges op opties is groot, dus een speciaal pakket zal vaak een erg interessante combinatie van extraatjes bevatten.

Zeker als je geen auto inruilt is vaak een mooie korting te bedingen.
Het gaat om een nieuw te bestellen auto, niet uit de voorraad, van ongeveer.000.
De maximale korting schijnt 10 te zijn, dan betreft het levering op kostprijs.

gemiddelde korting bij aankoop nieuwe auto

Vergelijk meer dan 750 nieuwe auto's. Maar zelf je auto verkopen levert je doorgaans wel het meeste geld. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat de waarde die deze programma's berekenen, eigenlijk meer de waarde is in het economisch verkeer. Echter, wanneer je van een particulier koopt, heb je uiteraard geen enkele garantie. Kennis over wat je koopt, over wat je eventueel inruilt, durf en je eigen standvastigheid zijn dingen die je absoluut zullen helpen tijdens het onderhandelen. Waarbij je als eerste moet zien te achterhalen wat de auto van jouw keuze waard. De offertes die mysteryshoppers bij de dealers uitonderhandelden, pakten allemaal gunstiger uit dan de standaardkorting online. Een spel waarvan zowel koper als verkoper weet dat het zal gaan plaatsvinden, zodra er serieuze interesse bestaat voor een auto.

Ofwel, de door de programma's weergegeven waarde zal dichter bij de verkoopwaarde van de auto liggen dan bij de inruilwaarde. Vraag desnoods twee prijsvoorstellen: eentje met overname van je wagen en eentje zonder overname van je wagen. Onder andere omdat je twee prijzen in je hoofd zult moeten hebben. Maar wanneer er wel interesse is in jouw auto, dan is het raadzaam eerst te onderhandelen over de inruilprijs van jouw auto.


Sitemap