Main Page Sitemap

Korting trein


korting trein

BCC, gEEN code nodig 49A. Elk gezin dat in Belgi verblijft met minstens 3 kinderen tot 25 jaar kan een kortingskaart aanvragen: volwassenen en kinderen ouder dan 12 krijgen tot 50* korting voor een standaardbiljet 1e en 2e klas ( korting niet van toepassing bij de aankoop van een klasverhoging). Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Als er geen gerechtelijke uitspraak of een notarile akte over het co-ouderschap van de kinderen is, gaat nmbs ervan uit dat de kinderen toevertrouwd zijn aan de ouder bij wie ze verblijven. Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie.

De NS Spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor de Efteling-fans. Een los toegangskaartje voor de Efteling kost 38 euro, maar bij lees meer. Het is nu mogelijk om voordelig met de trein naar dierenpark Emmen af te reizen.

Die kaart moet jaarlijks vernieuwd worden (tegen betaling van maakloon). Op kan je zeer gemakkelijk kaartjes of abonnementen bestellen. Interessante kortingscodes voor korting bij winkels die gerelateerd zijn aan. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Je hebt veel voordeel met de Altijd outdoor speelgoed kampen kortingscode Voordeel en Dal Voordeel NS abonnementen.


Sitemap