Main Page Sitemap

Reptielenhuis tilburg openingstijden


reptielenhuis tilburg openingstijden

in het jaar geopend: Van maandag t/m zondag.00 -.00 (alleen 1ste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten). Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150. Reptielenhuis de Oliemeulen opende in 1987 haar deuren voor het publiek. De naam heeft uiteraard te maken met het prachtige gebouw dat in 1979 zoveel mogelijk in oorspronkelijke stijl is gerestaureerd.

Tilburg leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf 15,50.p.). Tilburg wat zich het vreemdste dierenpark van Nederland noemt.

Niet gevonden wat je zocht? Ga naar het Klein Waerenhuys in het Poorthuys om leuke souvenirtjes voor thuis of voor de kleine boodschappen. Wil je graag pronken met je nieuwe Dolce Gusto dan kun je er ook voor kiezen om de machine opengeklapt tentoon te stellen in de keuken. Hoe kun je je juiste schoenmaat bepalen? Openingstijden vandaag: 10:00 - 18:00. Dierenpark De Oliemeulen - Reitse renault korting uitjes Hoevenstraat 30, 5042 EH Tilburg (gemeente) - Beoordeling van.6 op basis van 127 recensies Genoten van deze uitstap. Nadat je de code hebt ingevoerd (let goed op hoofdletters, cijfers en speciale tekens!) klik je op OK om de kortingscode te activeren. Jij wordt heerlijk in de watten gelegd door de gastvrouwen en gastheren Normale prijs: 30,00 Actieprijs: 15,00 Korting: Deal eindigt over: Probeer de achtbaan uit, draai tig rondjes in de draaimolen en probeer niet nat te worden tijdens een rit in de wildwaterbaan. Winkels in Tilburg, Een overzicht van openingstijden en koopzondagen van woonboulevards en winkels in Tilburg.

Sauna hoorn openingstijden, Korting met bibliotheekpas tilburg, Openingstijden vlindertuin harskamp, Korting domino's tilburg,


Sitemap