Main Page Sitemap

Siam park korting


siam park korting

van Koh Samui naar Phuket te gaan. Naast de gigantische resorts hebben we in onze aanbevelingen ook een aantal leuke, kleinschalige accommodaties opgenomen. Het was de thuisbasis van voormalige werkolifanten. Openingstijden : Iedere dag geopend van 07:00 16:30 uur.siam park korting

Verblijf je in Chiang Mai, dan is een bezoek aan het gelijknamige nationale park zeker een aanrader.
Avontuurlijke jungle tochten maken met het hele gezin en wildlife spotten?
Pak dan alvast goede schoenen in en ga naar het Khao Yai National.
Welkom op het eiland van de eeuwige lente.
Het begrip 'Eiland van de Eeuwige lente' dateert uit de jaren zeventig.

Istanbul Restaurant 87 Kokttanod Road Kata Beach Di-Zo 08:00-22:00 De beste Turkse gerechten met liefde bereid. Om aanschuiven te voorkomen is het aan te raden om je inkomticket op voorhand online aan te schaffen. Vivi Bungalows Resort 13/43 Moo.1 Nai Harn Beach Het Vivi Bungalows Resort is echt een pareltje in het zuiden van Phuket. Als afwisseling voor de kids raden we het Million Toy Museum aan. En dat geldt ook voor volwassenen! Karon Beach Karon Beach ligt precies tussen Patong en Kata Beach.

Bij de ingang vind je een Touch Pool. De markt begint om 16:00 en eindigt om 22:00 uur. De kamers zijn basic maar brandschoon. Het enorme gouden Boeddhabeeld van 46 meter zal zeker indruk maken. Het gebied rondom de tempel is prachtig onderhouden en versierd met veel bloemen. Te bereiken via een steil paadje wat langs de weg ligt. Slaap dan een paar nachtjes in het Lupta Hostel bij Patong Beach.


Sitemap