Main Page Sitemap

Korting studentenpas bioscoop


korting studentenpas bioscoop

maar ng leuker is het dat je op alle films tot 2,- korting krijgt. Iedere euro telt, dus ook iedere euro die je kunt besparen. Deze dartswarehouse kortingscode 2019 is niet geldig op feestdagen en in de kerstvakantie. De aankoop van tickets garandeert je een plaats in de voorstelling van je keuze, echter geen vaste zitplaats). Zo kun je maar liefst 2,- korting krijgen op een bioscoopkaartje. Voordeeltarief: 6,50 bij betaling met voordeelkaart, kinderen : 6,00.e.m. Bij Wolff Bioscopen heb je alleen al door even met je collegekaart. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 2,- korting op het reguliere tarief Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 2,- korting op het reguliere tarief Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart.korting studentenpas bioscoop

Studenten dienen ingeschreven te staan als student en bij de Pathé ticketcontrole een geldige collegekaart te tonen voor een MBO-, HBO- of WO-instelling.
CJP-pashouders dienen bij de ticketcontrole een geldige CJP-pas te laten zien.
Met een studentenpas of CJP pas krijg je bij Pathé 2,- korting.
Met Pathé Unlimited kan je voor een voordelige prijs onbeperkt naar de film.

Hellendoorn korting mcdonalds, Toverland korting jan linders,

Als student ben je bij Wolff Bioscopen nog wel voordelig uit. Toeslagen kunnen van toepassing zijn. Voor de ultieme filmbeleving kun je terecht bij Vue. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart Op vertoon van de collegekaart 1,80 korting op het standaard tarief. Op vertoon van de collegekaart 1,80 korting op het standaard tarief. Hier staat namelijk de allereerste Dolby Cinemazaal ter wereld! Dat kan gelukkig wel bij Wolff Bioscopen.

Outdoor speelgoed kampen kortingscode
Mediamarkt 20 korting
Centerparcs kortingscode 2019


Sitemap